Kavak Yelleri Dizisi Sohbet Platformu

Yeni "Nick" Almak İçin:Nickinizin Üzerine Tıklayın ve "Name" Yazan Yere Kullanmak İstediğiniz İsmi Yazın Sonra "Ok"ye Basın!//Özel Oda Açmak İçin Dilediğiniz "Nick"e Tıklayın.."Private Chat"e Basın!//Sohbet Bölümünde Banlanma Nedenleri:Küfretmek,Başka Site Reklamı Vermek,İnsanlara Saygısızca Davranmak,Sohbet Yöneticileri ve Site Sahibi Aleyhinde Konuşmak,Banlanan Kişinin Neden Banlandığını Sormak,Genel Oda da Msn Adresi Paylaşmak.Bu Gibi Suçları İşleyenler Sohbetten Süresiz Atılacaktır.Herkes Hepbir Ağızdan Konuşmamalıdır..!Saygı Görmek İsteyenler Saygılı Olmalıdır Önce...//Sohbet Admin Olmak İçin Gereken Şartlar:İnsan İlişkilerinde Başarılı Olmak,Mümkünse Bayan Olmak (Sap Olmamak) :) Bu Tür Özelliklere Sahip Kişiler "YALIN"Nickli Kişiye Adminlik Başvurusunda Bulunabilirler//Kavak YelleriFan Sohbet Platformu Olarak Küfredenlerin ve Reklam Yapanların Sülalelerini...ek İçin Hazır Bekliyor Olacağız :) //YALIN
Sohbet Alanını Büyültmek İçin Tıklayınız...

Kavak Yelleri 6.BölümÖzeti

Kavak Yelleri 6.BölümÖzeti
Aslı, Deniz’i affetmiyor
Deniz, Aslı’nın hayatını kurtarmak pahasına son anda onun yanında olsa bile, gururuna ve kıskançlığına yenik düşen Aslı, gördüklerinden dolayı Deniz’i affedememektedir. Mine ise, Deniz’e kendisine bir şans daha vermesi konusunda ısrarlıdır ve Deniz’in kalbine giden belki de en etkili yolun yine dostlarıyla iyi anlaşmaktan geçtiğini düşünerek, Aslı ve Efe’ye şirin görünmenin yollarını aramaya başlar.Efe, okullar kapanınca Urla’dan ayrılma ve belki de mesleği bırakma kararı almış olan Gönül’ü bu fikrinden geri döndürmenin yollarını ararken, bir yandan da Metin ve Gönül’ün arasında gerçekten bir şey olup olmadığını öğrenmeye çalışmaktadır. Aslı’ya olan ilgisini artık herkesin gözü önünde belli eden Alp, başta Aslı olmak üzere herkesin dikkatini çekmektedir. Deniz için ise karşı cinsten birinin Aslı’ya ilgi duyması hiç alışılagelmiş bir durum değildir ve düne kadar Koray’la haylazlık peşinde gezen asalak Alp’in bu durumdan mutlaka bir çıkarı olmalı diye düşünmektedir.

Etiketler: 6.bölüm konusu, 6.Bölüm Özeti, kavak yelleri bölüm özeti

2 yorum:

Ademmtl dedi ki...

video izle

İZMIR EVDEN EVE NAKLİYAT ATASUN EV TAŞIMA dedi ki...


evden eve nakliyat
İzmir Evden Eve Nakliyat
Buca evden eve nakliyat
Karşıyaka Evden Eve Nakliyat
Bornova evden eve nakliyat
evden eve nakliyat
Parça eşya nakliyat
İzmir evden eve nakliyat
İzmir Kiralık Asansör

İzmir evden eve taşımacılık firmaları arasında en iyi evden eve taşımacılık yapan tek firma Atasun evden eve nakliyattır. İzmir nakliye hizmeti veren kurumsal firma Atasun evden eve nakliyat sizlere İzmir nakliyat üzerine bütün hizmetleri sunmaktadır. Evden eve nakliyat, asansörlü evden eve nakliyat, sigortalı evden eve nakliyat, eşya depolama, parça eşya taşıma gibi bir çok İzmir nakliyat hizmeti sunmaktadır.
Evden eve taşımacılık hizmeti verirken; şehir içi evden eve nakliyat ve şehirler arası evden eve nakliyat olmak üzere sizlere bütün ev taşıma işlerinde yardımcı olmaktayız. Evden eve nakliyat ve evden eve taşımacılık işleriniz de taşımanın yapılacağı adrese ücretsiz ekspertiz yolluyoruz ve eşyalarınızı inceliyoruz. Evden eve asansörlü taşımacılık yapılacak ise asansörün kurulacağı yeri belirleyip uygun asansör seçimini yapmaktayız. Evden eve taşıma işinizin net maliyetini belirleyip, sizlere taşıma günü sorunsuz bir nakliyat sunmayı amaçlıyoruz.