Kavak Yelleri Dizisi Sohbet Platformu

Yeni "Nick" Almak İçin:Nickinizin Üzerine Tıklayın ve "Name" Yazan Yere Kullanmak İstediğiniz İsmi Yazın Sonra "Ok"ye Basın!//Özel Oda Açmak İçin Dilediğiniz "Nick"e Tıklayın.."Private Chat"e Basın!//Sohbet Bölümünde Banlanma Nedenleri:Küfretmek,Başka Site Reklamı Vermek,İnsanlara Saygısızca Davranmak,Sohbet Yöneticileri ve Site Sahibi Aleyhinde Konuşmak,Banlanan Kişinin Neden Banlandığını Sormak,Genel Oda da Msn Adresi Paylaşmak.Bu Gibi Suçları İşleyenler Sohbetten Süresiz Atılacaktır.Herkes Hepbir Ağızdan Konuşmamalıdır..!Saygı Görmek İsteyenler Saygılı Olmalıdır Önce...//Sohbet Admin Olmak İçin Gereken Şartlar:İnsan İlişkilerinde Başarılı Olmak,Mümkünse Bayan Olmak (Sap Olmamak) :) Bu Tür Özelliklere Sahip Kişiler "YALIN"Nickli Kişiye Adminlik Başvurusunda Bulunabilirler//Kavak YelleriFan Sohbet Platformu Olarak Küfredenlerin ve Reklam Yapanların Sülalelerini...ek İçin Hazır Bekliyor Olacağız :) //YALIN
Sohbet Alanını Büyültmek İçin Tıklayınız...

Kavak Yelleri Yaz Dizisi Değil!



Kavak Yelleri başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver'in oynadıkları Kanal D'de yayınlanan ve artık izlediğimiz bölümler ile dizi müzikleri ile milyonların kalbini fetheden bir gençlik dizisi. Dizi planlanan zamanda yayına giremediği için 1.bölüm yaz aylarına doğru sarktı ve herkes Kavak Yelleri'nin bir yaz dizisi olduğu zanneti. Oysa Kavak Yelleri'nin bu ilgi ve izlenme oranıyla yaz kış ekranlarda kalacağı onlarca bölüm devam edeceği belliydi.

Kanal D'nin 2007-2008 dizi takvimine baktığımızda ise yaz dizilerinden ancak Genco ve Zoraki Koca adlı yapımların eylül ayında gösterimine devam edileceğinini anlıyoruz. Her ne kadar Kavak Yelleri ve Bıçak Sırtı kadar ilgi görmese de bu dizilere bir şans daha veriliyor. Çünkü gerek seneryonun inandırıcılığı gerekse oyuncuların başarısı Genco ve Zoraki Koca'nın Kavak Yelleri ile yarışmasına engel teşkil ediyor.

Sonuç olarak böyle giderse Kavak Yelleri'ni yaz-kış 100. bölüme kadar ekranlarda doyasıya izleyeceğiz gibi görünüyor. Hadi gözümüz aydın :)