Kavak Yelleri Dizisi Sohbet Platformu

Yeni "Nick" Almak İçin:Nickinizin Üzerine Tıklayın ve "Name" Yazan Yere Kullanmak İstediğiniz İsmi Yazın Sonra "Ok"ye Basın!//Özel Oda Açmak İçin Dilediğiniz "Nick"e Tıklayın.."Private Chat"e Basın!//Sohbet Bölümünde Banlanma Nedenleri:Küfretmek,Başka Site Reklamı Vermek,İnsanlara Saygısızca Davranmak,Sohbet Yöneticileri ve Site Sahibi Aleyhinde Konuşmak,Banlanan Kişinin Neden Banlandığını Sormak,Genel Oda da Msn Adresi Paylaşmak.Bu Gibi Suçları İşleyenler Sohbetten Süresiz Atılacaktır.Herkes Hepbir Ağızdan Konuşmamalıdır..!Saygı Görmek İsteyenler Saygılı Olmalıdır Önce...//Sohbet Admin Olmak İçin Gereken Şartlar:İnsan İlişkilerinde Başarılı Olmak,Mümkünse Bayan Olmak (Sap Olmamak) :) Bu Tür Özelliklere Sahip Kişiler "YALIN"Nickli Kişiye Adminlik Başvurusunda Bulunabilirler//Kavak YelleriFan Sohbet Platformu Olarak Küfredenlerin ve Reklam Yapanların Sülalelerini...ek İçin Hazır Bekliyor Olacağız :) //YALIN
Sohbet Alanını Büyültmek İçin Tıklayınız...

Bu Diziyi Neden Bu Kadar Sevdik?

Yerli ve yabancı televizyon kanallarında her dönem onlarca dizi yayına girer, bazıları ilk 4 bölümün ardından, bazıları ise 8 bölüm sonrası genelde yayından kalkar. Yapımcılar ise izlenme oranları, maliyet ve reklam hesapları yüzünden eserlerini tehlikeye atmak istemez ve zaten hali hazırda belli bir fan grubu olan oyuncuları dizilerde tercih eder. İşte Kavak Yelleri bu noktada klasik yapımlarıdan ayrılıyor ve dört başrol oyuncusu da ilk defa bu denli büyük ve uzun soluklu bir projede boy gösteriyor ve dizi müzikleri, konusu çekildiği mekanlar ve oyuncuların performansyıla büyüdükçe büyüyor.

Peki aslında bunca yapım arasında bir solukta 20 bölümü arkasında bırakan ve her bölüm sonrası bir sonraki bölümü merakla beklettiren Kavak Yelleri'ni bu denli başarılı kılan sizce nedir? Bir gençlik dizisi olmasına rağmen orta yaş grubu ve hatta yaşlıların bile ilgiyle takip etmesini nasıl açıklarız. Başrol oyuncuları gibi, liseden üniversiteye geçen yüzbinlerce öğrencinin aşklarını, hayallerini ve mücadalelerine yanıbaşında herkes yaşayıp görse de her perşembe akşamı büyük bir kitleyi televizyon ekranlarına bağlayan nedir? Sitemize sağanak halinde yağan (bazen tenkit dolu olsa da) sayısı 15 bini geçen takdir ve tebrik mesajlarında bu soruların ipuçlarını bulmak mümkün olsa da bu konuyu bu başlık altında inceleyip tartışmayı uygyn bulduk.

Önemli Not: Bu başlık altında ve diğer başlıklarda yorum yazarken lütfen eleştiri sınırlarını zorlayıp hakarete varan ifadeler kullanmayınız; eleştirilerinizin dizi oyuncularının şahsına değil, canlandırdığı karaktere yönelik olmasına dikkat ediniz. Sitemizde yayınlanan yorumların hukuki ve ahlaki sorumluluğu yazarlarına aittir. Gerektiği takdirde ip numaraları ilgililere bildirilecektir.